Yemek Fotoğrafçılığı Atölyesi
Danışman: Mahmut Ceylan
07 – 08 Mart 2020,
Cumartesi/Pazar, 12:00 – 17:00
2 Gün, 8 Saat
Yemek fotoğrafçılığının tanımı,
Gerekli ekipmanlar,
Hangi Sektörlerde ne tarz fotoğraflar çekilebilir.
Yemek fotoğrafçılığında stil ve moda tarzlar
Yemek Fotoğrafçılığında kompozisyon
Işık kullanımı, doğal ve yapay ışığa hakim olma,
Yemek fotoğrafçılığında Stilistlik
Baştan sona profesyonel bir çekim nasıl gerçekleştirilir.
Müşteri ilişkilier, deneyimin önemi
Cumartesi
1. Ders
– Yemek Fotoğrafçılığının tanımı
– Hangi sektörlerde ne tarz fotoğraflar çekilebilir
– Yemek Fotoğrafçılığı için gerekli olan teknik ekipmanlar
2. Ders
– Yemek Fotoğrafçılığında kompozisyon, moda tarzlar.
– Işık kullanımı, doğal ışığa hakim olma ve yapay ışıklarla doğalı yakalama
– Yemek fotoğrafçılığında endüstriyel çekimler
Pazar
3. Ders
-Yemek Fotoğrafçılığında stilistlik
– Prop malzemelerinin önemi
– Katılımcılarla çekim
4. Ders
-Profesyonel bir çekimin tüm aşamaları
İFSAK SEMİNER VE ATÖLYELER BİRİMİ
Atölye ile ilgili daha detaylı bilgi almak için;
Tel: 0212-292 42 01
E-Mail: iletisim@ifsak.org.tr
Danışman hakkında.
Danışman Profili