Sema Kösoğlu Karlıova
Sema Kösoğlu Karlıova
Rize doğumlu,İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunu , Marmara Üniversitesi’nde Çağdaş Yönetim Teknikleri İhtisas Programını ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümünü tamamladı.
Fotoğrafa 2000 yilinda İFSAK’ta Temel Eğitim Kurslarina katilarak basladi.
Fotoğraf okuma ve görme biçimleri ile ilgili bir çok seminer ve etkinlikleri
izledi.
2002 yılında İFSAK’ta Ömer Orhun’un “Görmek ve Bakis Açilari “üzerine tasarlanmis atölyesine ve 2003 yilinda Fotoğraf Vakfi’nda Ulla Lemberg’in “Kadın Gözüyle” atölyesine katıldı.
2003 yılı İFSAK 19.İstanbul fotoğraf günlerinde Alex & Rebecca Norris Webb’in fotoğraf Atolyesinde yer aldi.
2005 yılında İFSAK ’ta duzenlenen Sara Tery’nin “Uzun Soluklu Fotoğraf Projeleri” seminerine katıldı.
2009 yılında İFSAK’ta Ken Light “Belgesel Fotoğraf “ atölyesine katıldı.
İFSAK ve FOTOGEN uyeleri karma sergilerine katıldı.Yurtici yarısmalarda ödüller kazandi.Yurtdisi yarisma sergilerinde fotoğraflari sergilendi.
“Sokaktaki Şehir”, “Sultanahmet” , ”Yansimasal” , ”Melodi Vitrinleri” .
“ İyi Yolculuklar“, “ Yagmurun İzinde“,“Galata Köprüsü“ ve “Heraklia“
fotoğraf gösterileri izleyici ile bulustu.
İFSAK ve FOTOGEN üyesidir.
İstanbul’da yaşıyor…
semakarliova@gmail.com
www.semakarliova.com
+90 532 731 43 90