Haziran 2022 Ayın Fotoğrafı Etkinliği

İFSAK Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Bu sezon, “Hayatta Değişim” üst temasından yola çıkılarak başladığımız Ayın Fotoğrafı Etkinliğimizde, Haziran Ayının konusu “Yeme İçmede Değişim“, 3’lü seri fotoğraflardan oluşacak. Seçici konuğumuz Dayk Danzig.

Etkinlik, 16 Haziran 2022 Perşembe Günü Saat 19.40 ‘da, İFSAK Nurettin Erkılıç Salonunda!

Not: Daha önce duyurduğumuz seçici konuğumuz Ersin Alok mazereti nedeniyle katılamamaktadır.  02 Haziran tarihindeki etkinliğe yeterli katılım sağlanamadığından şartname gereği ertelenmiştir.

Ayın Fotoğrafı Etkinliği;

1975 yılında başlayıp günümüze kadar süregeliyor. Sezon başında belirlenen konulara uygun fotoğrafların her ay farklı bir konuk tarafından değerlendirdiği etkinliğe fotoğraf gönderebilmek için İFSAK Üyesi olunması gerekmektedir. Katılımcı olan üyelerimize başarılar diler, tüm sanatseverleri etkinliğimize izlemeye bekleriz.

Etkinlik katılım Yönergesi: https://www.ifsak.org.tr/ayin-fotografi-etkinligi-yonetmeligi-2021-2022/

Afiş Tasarım: Ece Ural, @eceuraldesign