İFSAK Sinema Birimi Etkinliği 

“Bir Zamanlar Anadolu’da” , “Kış Uykusu” , “Issız Adam” ,  “Unutursam Fısılda” , “Kelebeğin Rüyası” , “Üç Maymun”  ve daha bir çok unutulmaz filmlerin görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki  İFSAK ’ ta.  Bu keyifli  sohbet herkese açık olup , tüm sanatseverleri bekleriz. 

11 Şubat 2020 Salı Saat 19:30 
Modaratör : Gülhan Hanbay 

Biyografi : 
Kariyerine 1991 yılında Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nda kameraman olarak başladı. 1991 ile 1996 yılları arasında TV Filmleri ve belgesellerde kameraman olarak çalıştı. 1996’dan bu yana görüntü yönetmeni olarak pek çok ödüllü sinema filmine imza attı. Tiryaki’nin çalıştığı yönetmenler arasında Nuri Bilge Ceylan ve Çağan Irmak da bulunmaktadır.
Filmografi 
• İklimler – 2006
• Bir İhtimal Daha Var – 2007
• Zincirbozan – 2007
• Lodos – 2008
• Üç Maymun – 2008
• Issız Adam – 2008
• Karanlıktakiler – 2009
• Vavien – 2009
• Prensesin Uykusu – 2010
• Bir Zamanlar Anadolu’da – 2011
• Dedemin İnsanları – 2011
• Lal Gece – 2012
• Celal ile Ceren – 2013
• Kelebeğin Rüyası – 2013
• CM101MMXI Fundamentals – 2013
• Tamam mıyız? – 2013
• Three Windows and a Hanging – 2014
• Bi Küçük Eylül Meselesi – 2014
• Kış Uykusu – 2014
• Unutursam Fısılda – 2014
• Sarmaşık – 2015
Ödüller 
• 47. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Görüntü Yönetimi (Kış Uykusu)
• 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Görüntü Yönetimi (Kelebeğin Rüyası)
• 2012 Yeşilçam Film Akademisi Ödülleri, En İyi Görüntü –> Bir Zamanlar Anadolu’da
• 2011 SİYAD, En İyi Görüntü –> Bir Zamanlar Anadolu’da
• 2011 8. Dubai Uluslararası Film Festivali, En İyi Görüntü –> Bir Zamanlar Anadolu’da
• 2011 ASPA, En İyi Görüntü –> Bir Zamanlar Anadolu’da
• 2009 Yeşilçam Ödülleri, En İyi Görüntü –> Üç Maymun
• 2008 29. Uluslararası Film Kamera Festivali “Manaki Brothers” /MOSFILM Özel Ödülü –> Üç Maymun / Özel Mansiyon –> Üç Maymun
• 2006 Tayland Dünya Film Festivali En İyi Görüntü –> İklimler