İFSAK 67. Sezon Açılış Etkinlikleri Kapsamında
İFSAK – Canon İşbirliğinde yapılacak olan Sadık Üçok ile “Sokak Fotoğrafçılığı” uygulmalı gezisi “Karaköy ve çevresi” 11 Ekim 2026 Pazar Saat 12.00 da Karaköy’de buluşarak başlayacaktır. Karaköy – Eminönü bölgesi gezilerek fotoğraf çekimi yapılacaktır.
Katılımcıların temel fotoğrafçılık bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.
Kontenjan 20 kişidir. Katılım için lütfen kayıt formunu doldurunuz.
Sadık Üçok
1963′de Adapazarı’nda doğdu. Küçük yaşlarından itibaren resim ve karikatüre ilgi duydu. Lise yıllarında amatör olarak karikatür çizmeye merak sardı. 1980 yılında Hürriyet Grubunun çıkardığı ”Çarşaf” Mizah dergisinde profesyonel karikatür hayatına başladı. Gırgır, Fırt ve birçok dergide karikatür çizdi.
1985 yılında başlayan fotograf hayatını 1992 yılından bu yana profesyonel olarak sürdürüyor.
2014 -2018 yılları arasında Almanya’da Fotografçı Ralf J. Diemb ile birlikte Almanyanın çeşitli kentlerinde altı fotograf sergisi açtı ve aynı fotografçı ile Almanya’da “Hayat – Leben” isimli bir fotograf kitabı çıkardı.
2018 yılında Ralf J. Diemb ile birlikte İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde “İki Gözüm İstanbul” isimli fotoğraf sergisi açtı.
Belgesel ve Sokak Fotografçılığı alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Gruplara proje danışmanlığı, özel fotograf eğitimleri ve fotografçılar için Photoshop eğitimleri veriyor.
İFSAK ve FOTOGEN derneklerine üye.
Sokak fotografçılığı alanında çalışmalarını sürdürüyor.







