İFSAK Ailesi’nin Değerli Üyeleri;
İkinci evimiz, çatısı altında birlikte olmaktan büyük bir keyif aldığımız İFSAK’ın kuruluş yıldönümü, yani doğum günü geldi. Kendisini bu büyük ailenin bir parçası olarak gören herkesin bu özel günde bizlerle birlikte olmasını arzu ediyoruz.
Bu kapsamda 66. kuruluş yıldönümümüzü 20 Aralık 2025 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Litera Restaurant’da yapılacak geleneksel yemeğimiz ile kutlayacağız.

Gecede 10. – 20. ve 30. yılını tamamlayan üyelerimize teşekkür plaketleri, İFSAK Yılın başarılı fotoğrafçısı ödülü (2024-2025 Ayın Fotoğrafı Etkinliği Birincisi) , İFSAK Kültür ve Sanata Katkı Kurum Ödülü, Yılın Fotoğraf ve Sinema Ödülleri verilecektir.
Düzenlenecek çekilişte ustalardan imzalı fotoğraflar ve çeşitli hediyeler kazanma heyecanını ve daha da önemlisi büyük bir aile olarak her türlü koşula rağmen yine bir arada ve birlikte olmanın verdiği mutluluğu yaşayacağız.
Etkinliğe katılım davetiyeleri, 3250 TL bağış karşılığında sadece idari işlerimizden temin edilebilecektir.
(Kapıda satış yapılmayacak olup davetiye almak isteyen üyelerimiz ödemelerini aşağıdaki link üzerinden on-line yapabilirler. Rezerve edilen davetiyenizi kapıdan alabilirsiniz)
Tüm üyelerimizle birlikte keyifli bir gecede görüşmek üzere.
Saygılarımızla,
İFSAK Yönetim Kurulu
Litera Restaurant / Lounge-Bar
Literarestaurant, Tomtom, Yeni Çarşı Cd. No:32/6, 34433 Beyoğlu/İstanbul
Davetiye alımı için:
Kredi Kartı ile ödeme için tıklayınız
Banka Havalesi ile ödeme için
HESAP ADI : İFSAK İST.FOTOĞRAF VE SİNEMA AMATÖRLERİ DERNEĞİ
BANKA : İş Bankası
ŞUBE : İstanbul Galatasaray Şube
IBAN : TR22 0006 4000 0011 0111 8719 44
Açıklama kısmına “yemek bedeli” diye lütfen belirtiniz.