İFSAK Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
Konuk olarak Meltem İnanç’ı ağırlayacağımız etkinlikte; “Falkland’dan Antarktika’ya” konulu fotoğraf gösterisi ve söyleşi yapacağız.
Söyleşimize tüm üyelerimizi, fotoğraf ve sanatseverleri davet ediyoruz.
15 Mayıs 2025, Saat 19.30 ‘da İFSAK, Nurettin Erkılıç Salonu’nda.
Falkland’dan Antarktika’ya
Falkland Adaları’ndan Güney Kutup Dairesi’ne unutulmaz bir keşif gezisi.
Birçok gezgin ve fotoğrafçı için “ Ölmeden önce yapılacaklar “ listesine girebilecek bir deneyim.
Milyarlarca insanın yaşamını sürdürdüğü ana karaların bittiği yerde, Antarktika’da nasıl bir hayat var?
Tabiatın sunduğu, kasırga da dahil, tüm hava koşullarında 7 farklı çeşit penguen, folk balıkları, balinalar, albatroslar ve kuşlarla bire bir iletişimde olarak geçirilen 19 günlük gezinin fotoğraflarından bir seçki bizleri bekliyor.
Fotoğraflar bizi “ İnsanlar olmadan dünya böyle bir yermiş “ diye düşündürtecek.
Meltem İnanç
1966, İzmir doğumlu. İtalyan Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra 20 sene medya sektöründe çeşitli televizyon kanalları ve gazetelerin reklam satış departmanlarında üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük yaptı.
Sokak ve seyahat fotoğrafçılığı üzerine çalışıyor.
Türkiye’nin değerli fotoğraf sanatçıları ve hocalarıyla farklı projeler gerçekleştiriyor. 2014 yılından beri IFSAK üyesidir. 19. ve 20. Uluslararası Nancy Fotoğraf Bienali’ne katıldı. 2019 yılında Londra’da Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen “Magnificent Spice Bazaar” sergisinde fotoğrafları yer aldı. Uluslararası fotoğraf yarışmalarında aldığı ödül ve dereceler sonucunda 2017’de FIAP tarafından AFIAP, uluslararası fotoğraf sanatçısı, ünvanını kazandı.
Fotoğrafları ulusal ve uluslararası birçok karma fotoğraf sergisi ve kitabında yer alıyor.
Afiş Tasarım: Jeneratör İletişim










