Çorbada Tuzun Olsun Derneği

Değerli Üyeler;
 
İFSAK ailesi olarak  farklı sivil toplum örgütleriyle beraber çalışmayı her zaman önemsemişizdir. 60 yıllık tarihimize baktığımızda biribirinden çok farklı sivil toplum örgütleriyle ortak projeler gerçekleştirmiş, üyelerimiz bu projelerde görev almışlardır.

Bu çalışmalara bir halka daha ekliyoruz ! Çorbada Tuzun Olsun Derneği’ne destek vererek, beraber evsizlere gıda dağıtıyoruz.

Çorbada Tuzun Olsun Derneği, 4  yıldır aralıksız her akşam Beyoğlu Bölgesinde, haftada 1 gün ise Beşiktaş Bölgesinde evsizlere gıda dağıtımı gerçekleşiyor. Haftada ortalama 200 kişiye temas ediyorlar. Kış aylarının gelmesiyle 2 haftada 1, İstanbul’da 6 ilçede battaniye, mont ve çay dağıtımı yaparak Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Üsküdar ve Kadıköy’deki evsizlere de ulaşarak iletişim kuruyorlar.

30 Mart Cumartesi günü Beyoğlu’nda, evsizlere gıda dağıtıyoruz. Saat 18.30 ‘da Çorbada Tuzun Olsun Derneği binasında buluşup (Beyoğlu) hazırlanan gıdaları paketliyoruz. 19.30’da oryantasyon var. Oryantasyon’a katılım zorunlu! Saat 20.00’de dağıtıma çıkıyor 21.30’da dağıtımı bitiriyoruz.

Katılım için lütfen sekreteryamıza kayıt yaptırınız
​02122924201 – iletisim@ifsak.org.tr